Kiinteistönvälitys Turku

Kun sinulla on hakusessa kiinteistönvälittäjä Turusta, kannattaa tutustua Koti Vaihtoon LKV:n tarjontaan. Koti Vaihtoon tarjoaa palvelumallin, jossa kiinteistönvälittäjä hoitaa kaiken asuntokauppaan liittyvän työn, mutta asunnon omistaja näyttää itse kotinsa ja näin säästää tuhansia euroja välityspalkkiossa.

Turusta ensimmäisenä liikkeelle lähtenyt kiinteistönvälitystoimisto on raikas tuulahdus melko vanhanaikaisilla markkinoilla. Konseptilla pyritään vastaamaan 2020-luvun muuttuneisiin tarpeisiin. Tänä päivänä kiinteistönvälitys Turussa toimii aivan eri tavalla, kuin kymmenen vuotta sitten. Hyvät asunnot hyvällä sijainnilla liikkuvat niin nopeasti, että välittäjää ei enää tarvita juoksemaan kohteissa.

Välityspalkkiot Turku ja Some-mainonta

Välityspalkkiot Turun alueella ovat tyypillisesti 2,5–4 % välillä. Koti Vaihtoon välityspalkkio on ainoastaan 1 %. Eli yleensä 2,5–4 kertaa edullisempi, kuin perinteisillä välityspalveluilla. Tässä ei kannata kuitenkaan tuijottaa pelkästään välityspalkkiota ja sitä, mikä on edullisin, vaan kokonaiskuvaa.

Koti Vaihtoon on ottanut tämänkin huomioon. Jokaista asuntoa nimittäin mainostetaan Facebookissa ja Instagramissa. Kaikille myynnissä oleville kodeille tehdään kohdennettu mainoskampanja, jossa kohderyhmä muodostetaan todennäköisen ostajakandidaatin mukaan. Se saattaa olla ensiasunnon ostaja, eläkeläinen tai suuren perheen äiti. Somessa mainoskampanjat pystyy todella hyvin kohdentamaan demograafisten tietojen ja kiinnostuksen kohteiden perusteella. Näin jokainen myytävä kohde saa näkyvyyttä oletettavasti juuri kaikkein potentiaalisimpien ostajaehdokkaiden osalta.

Myyntiajan lyhentäminen portaaleilla

Tämän lisäksi myyntiaikaa nopeutetaan sillä, että jokainen asunto on esillä Suomen suurimmissa asunnon myyntiin tarkoitetuissa portaaleissa. Eli Etuovessa, Oikotiellä ja Torissa. Somen kautta tavoitetaan aktiiviset, mutta myös passiiviset asunnon ostajat. Portaaleiden kautta aktiiviset ostajat, jotka jatkuvasti etsivät sitä uutta mahdollista kotia.

Miksi sitten Turussa kannattaisi käyttää kiinteistönvälittäjää, kun asunnot käyvät muutenkin kaupaksi? Siksi, että saadaan asunto esiin oikeasti kaikille potentiaalisimmille ostajille edulliseen hintaan. Mitä enemmän kiinnostuneita silmäpareja asunnolle saadaan, sen todennäköisempää on, että asunnosta alkaa hintakilpailu. Hintakilpailun parhaita puolia asunnon myyjän kannalta on se, että kilpailuissa on yleensä vähintään yksi ostajaehdokas, joka on päättänyt, että ”Tämän asunnon minä haluan.”. Tämän tyyppinen tilanne johtaa usein siihen, että asunnosta maksetaan todella hyvin. Näinä päivinä se tarkoittaa yleensä suurempaa hintalappua, kuin markkinahinta.

Uusi modernimpi välitystyyli

Vaikka Koti Vaihtoon toimiikin modernimmalla kiinteistönvälityksen mallilla, on sillä siitä huolimatta loistava ja yksilöity palvelu. Palvelu noudattaa myös kiinteistönvälitysalan keskusliiton hyvää välitystapaa. Voit kuvitella tavallisen kiinteistönvälityspalvelun, jossa yksittäisen kohteen markkinointi on nostettu uudelle tasolle, mutta asunnon omistaja avaa kotinsa oven kiinnostuneille itse. Asunnon omistaja yleensä myös tuntee asunnon paremmin, kuin välittäjä. Ostajat arvostavat rehellistä ja kokemusperäistä tietoa pilvilinnojen maalauksen sijaan. Mihin ei kannata jättää pyörää, mihin lumet kolataan talvella, millaiset naapurit ovat, jne. Tästä huolimatta kaiken muun asunnon myyntiin liittyvän hoitaa laillistettu kiinteistönvälittäjä, joka on muuten jokaiselle asiakkaalle yksilöity.

Kiinteistönvälitys Turku

Kiinteistönvälitys Turussa on saanut uuden haastajan, josta tullaan varmasti kuulemaan tulevaisuudessa vielä huomattavasti enemmänkin. Suurin osa ihmisistä nimittäin olisivat valmiita tekemään pienen työn suuren rahasäästön eteen. Tässä mallissa se toteutuu. Nyt tuhansia euroja voi säästää välityspalkkiossa sillä, että avaa kotinsa oven kiinnostuneille ostajaehdokkaille.

On tietysti selvää, että osan asiakkaista tämä malli ajaa kuitenkin pois, sillä kaikki eivät sitä halua tehdä. Uusien mallien vieminen suurten yleisöiden tietoon vie aina aikaa. 10 vuotta sitten harva tilasi ruokaa verkkokaupasta kotiovelle. Nyt se on monelle normaalia arkea. Ei haluta lähteä Prismareissulle tai Citymarkettiin kolmen huutavan lapsen kanssa. Kiinteistönvälitys alana koko Suomessa ja myös Turussa on murroksessa. Moni uusi toimija yrittää muokata markkinaa uudenlaisilla malleilla. Tässä toistaiseksi parhaiten on onnistunut Koti Vaihtoon, jolle parempi asiakaspalvelu ja ketterämpi kiinteistönvälitysmalli Turussa on sydämen asia.

Samankaltaiset artikkelit